Ingrediencie na jahody v čokoláde bez cukru
Chceš ušetriť za orechy, sladidlá a múky? Kde kúpiť lacno

Postup recepty na jahody v čokoláde bez cukru
- Jahody umy a poriadne usuš pomocou papierových kuchynských utierok.
- Čokoládu nalámajte na menšie kúsky a ohrejme cca 1 minútu v mikrovlnnej rúre v nejakom užšom pohári. Potom ju poriadne rozmiešaj. Odporúčam ničím neriediť, nebude potom na jahodách dobre držať.
- Jahody namáčaj v čokoláde, odkladaj na papier na pečenie a nechajte zaschnúť.
- Bielu čokoládu rozpusť v mikrovlnnej rúre, priebežne miešaj a dávaj pozor, nech sa nespáli. Potom ju daj do cukrárskeho vrecka s odstrihnutou špičkou a rýchlymi pohybmi urob na jahodách biele šrafovanie. Potom môžeš jahody ešte posypať rozdrvenými orechmi.
- Ak chceš niektoré jahody biele, namáčaj ich do bielej čokolády a potom urob šrafovanie pomocou tmavej čokolády.
- Nutričné hodnoty neuvádzam, záleží na veľkosti jahôd a množstve použitej čokolády (spočítaj si ich podľa množstva použitých surovín).
- 🎄 Chceš 12 receptov na fitness vianočné pečivo? 👉 Získať e-kuchárku zadarmo

Komentáre